Rólunk

Bemutatkozás

ÜdvözlünkZene & Stilusx

A Presszó régi hangulatát szeretnénk felidézni, egy rendkívül vonzó külsővel rendelkező új épületben.A vendégeink prémium minőségű kávék, teák , forró italok mellett kézműves fagylalt , sütemények, rétesek, üdítők ,több fajta sör és rövid ital kínálatunkból választhatnak.

Hétvégenként zenés programokkal várjuk Önöket.

Érezd jól magadCsalád & Barátokx

A presszó baráti rendezvényeknek, születésnapoknak, osztálytalálkozóknak is kiváló helyszín.

Szeretnénk a kisgyermekes családokat is megszólítani tematikus gyerek programokkal: Ringató, Vetítés,  interaktív gyerek koncertek.Várunk mindenkit a hétköznapokon is családias hangulatú kávézónkban  egy meleg kávéra vagy egy hideg sörre is.

Mind az épület és az előtte lévő tér nagy lehetőségeket kínál.

Elképzeléseink szerint a Presszó nem a nagyszabású rendezvények helyszíne, hanem a kisebb létszámú, családias légkörű események remek színtere lehetne. Délutáni, kora esti koncertekkel, zenés táncos jellegű eseményekkel szólítanánk meg elsősorban a városunk lakóit. Ahogyan a tervezett programokban is írtuk szeretnénk a fiatalokat, a családokat és az idősebbeket is elérni a programjainkkal.Szórakoztató gépek (csocsó, darts) beszerzését, üzemeltetését is tervezzük.Mindamellett továbbra is a baráti rendezvényeknek, születésnapoknak, osztálytalálkozóknak is biztosítanánk a lehetőséget.

Csapatunk

Serfel Gábor

Program felelős Tovább

Serfel Attila

Üzemeltető Tovább

Tímea Serfel-Tóth

Üzemeltető Tovább

Ari Serfel-Mészáros

Üzemeltető Tovább

0

Italok

0

Programok

0

Vendégek

0

Zenés est